DE VÂNZARE Vilă, Uzes, Gard, Franța, 7 Impasse des boucarrudes 30700 UZES

DE VÂNZARE - Cod. 41875

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 240 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 2467m² exterior

Uzès, primul Ducat al Franței! Vilă de familie contemporană de 240 m². Încălzit pe un teren terasat de 2467 m² împrejmuit și plantat cu copaci. În stilul Mas, acoperișurile sale de țiglă învechite se îmbină perfect cu pământul împodobit cu măslini și pomi fructiferi.

Intrarea in proprietate te duce intr-un pridvor care da acces in vila. Un hol mare care se deschide spre o sufragerie dublă catedrală împodobită cu grinzi expuse și șemineul său introdus într-un perete de piatră deservește trei dormitoare cu cabine de duș private pentru fiecare dintre ele și un birou. Partea de vară constă dintr-o bucătărie utilată cu o insulă care se deschide spre un living foarte luminos și prietenos care se deschide spre o terasă acoperită cu un grătar din piatră aparentă.

Toate camerele dau în exterior prin ferestre mari spre o terasă circulară și un patio. De pe terasă, puteți admira o vedere dominantă a verdeață precum și răsărituri magnifice. De asemenea, vă oferă acces direct la piscina infinită fără vedere.

Atașat vilei, un garaj dublu cu acces direct la vilă duce la o spălătorie spațioasă și o cramă. De asemenea, sub vilă o anexă complet gresie de 50m², poate fi amenajată în funcție de alegerea dumneavoastră (pentru raport de închiriere sau altele). Terenul împodobit cu verdeață și esențe provensale te conduce către un spațiu comun în jurul unui șemineu uriaș din pietre învechite și al sălii de bowling.

În acest mediu de viață excepțional, uiți că ești la doar zece minute de mers pe jos de Place aux Herbes și magazinele sale. Nu ratați !

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB