DE VÂNZARE 3 camere, Conca, Corse-du-Sud, Franța, Favone snc

DE VÂNZARE - Cod. 42807

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 70 m²
  • Camere: 2
  • Podea: Piano terra

În sudul minunatei Corsica, tocmai în Favone, lângă renumitul Porto Vecchio, oferim o soluție de locuințe cu vedere la mare într-o reședință elegantă la câțiva pași de plajă.
Proprietatea este formata dintr-un living mare si confortabil, dormitor si baie. Un mezanin caracteristic are vedere la zona de zi și oferă spațiu pentru un al doilea dormitor.
Proprietatea este mobilata cu grija si dotata cu tot confortul.
Garaj auto inclus.

Cu peisajul său încă nealterat și sălbatic, Corsica conține o varietate remarcabilă de priveliști: plaje cu culori caraibe, stânci uluitoare, stânci orbitor de albe și sate cocoțate.
Corsica este o insulă înconjurată de ape cristaline și presărată de frumoase plaje cu nisip, protejată de dealuri luxuriante, caracterizată de celebrul și parfumat tufiș numit maquis.
Stațiunile de pe litoral, golfurile și porturile de agrement sunt animate de turiști pe tot parcursul verii, dar adevărata Corsica poate fi descoperită în hinterlandul muntos. Păduri de pini, păduri dar mai ales podgorii, din care se obține un vin istoric și excelent din Corsica, care conturează peisajele interne ale insulei. Tradițiile străvechi sunt încă vii în sate: festivaluri vesele și caracteristice, obiceiuri și tradiții tipice, limba locală veche de secole numită „Corsu” și specialitățile din bucătăria corsicană.
În plus, în munți, acoperiți cu zăpadă în cea mai mare parte a anului, este posibil să se practice trekking-uri incitante.

Separat de Sardinia prin scurta porțiune a Bocche di Bonifacio, iese din Mediterana ca un mare lanț de munți plin de păduri, marcând granița dintre partea sa de vest, Marea Tireniană și Marea Ligurică. Deși din punct de vedere politic face parte din Franța din 1769, insula face parte din regiunea geografică italiană și are legături istorice cu Italia și în domeniul lingvistic și cultural.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB