DE VÂNZARE Colibă, BELVEDERE CAMPOMORO, Corse-du-Sud, Franța, lieu dit chioso nuovo

DE VÂNZARE - Cod. 41077

  • Tipologie: Colibă
  • Zona: 215 m²
  • Camere: 7
  • Podea: 1790

Casă contemporană Belvedere Campomoro
Situat în Belvedere Campomoro, la 900 de metri de mare, care poate fi văzut din piscina înconjurată de copaci (stejari, căpșuni, măslini ...) accesibile pe drum de pământ.

Teren îngrădit și închis printr-o poartă automată din metal și lemn exotic (IPE).

Loc de parcare pentru 4 mașini.

Casă mare, ușoară de 215 m² pe 1.780 m² de teren, cu o piscină de 11 metri înconjurată de terase mari din lemn de 320 m² (pin autoclav clasa 5).

Casă la piscină cu bucătărie complet utilată: mobilier negru și splashback auriu, plită cu inducție, cuptor cu microunde, frigider și blat de granit.

Duș în aer liber.

Casa oferă o cameră de zi de 80 m² cu ferme expuse și 3,5 m sub tavan cu bucătărie deschisă (Schmitt) și insulă mare de cuarț, cămară și toaletă cu chiuvetă.

Plită cu inducție marca Nikola Tesla cu hota integrată, mașină de spălat vase cu 16 locuri, cuptor și cuptor cu microunde De Dietrich, frigider Siemens.

Zona de living este înconjurată de 4 ferestre mari de 3m și una de 4m care se deschide spre terasă și piscină spre sud și o terasă de 50m orientată spre nord, cu vedere la munți și la verdeață.

Apoi, 5 dormitoare pe un al doilea plan, toate echipate cu o sală de duș (unul are cadă) și un dressing pe măsură (Schmitt). Camera de duș din dormitorul principal are un duș cu efect de ploaie de 1m x 2m.

Spălătorie de 25 m² cu spații mari de depozitare.

Jaluzele electrice, aer condiționat cu conductă cu control automatizat de casă wifi, centralizarea rulourilor, ferestrele din toată casa, astfel încât să ne simțim în interior și în exterior.

Mobilat cu gust si realizate din materiale de înaltă calitate (tamplarie antracit, 120 x 120 gresie, GAROFOLI usi din sarma de perete din lemn de stejar și negru mânere, robinete Hans Grohe, instalarea TV pe peretele fiecărei camere de așteptare, apă apă balsam., Pompă de circulație apă caldă , încălzitor de apă profesional de 500 de litri, pereți cu izolație excelentă ...)

Pe scurt, un adevărat paradis la o aruncătură de băț de plajă și plimbări fantastice (poteca de coastă Campomoro care se alătură Tizzano, dar și o plecare apropiată spre râurile Zoza sau spre Aiguilles de Bavella). 10 km de Propriano (acces cu barca de pe continent cu Compagnia Meridionale de Navigație) și 17 km de Sartène. 1 oră și 30 de minute de aeroporturile Figari și Ajaccio.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB