DE VÂNZARE 3 camere, BORDEAUX, Gironde, Franța, rue du parlement Saint Pierre

DE VÂNZARE - Cod. 41082

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 92 m²
  • Camere: 3
  • Podea: DUPLEX

În inima cartierului istoric St Pierre (zona pietonală), între Place de la Bourse, Saint Pierre și Parlament, ** Duplex atipic superb cu terasă ** la ultimele etaje ale unei clădiri din secolul al XIX-lea.

Compus dintr-un living mare cu bucătărie americană, parchet laminat pentru trecere intensivă, în partea de jos. La etajul superior veți găsi un prim dormitor din parchet solid de stejar ușor (acum transformat într-un birou) care oferă acces printr-o ușă mare de sticlă, la o terasă plăcută de 9 m² mobilată și pe toată partea dreaptă a aceleiași camere. , există un dressing și o sală de duș cu chiuvetă și wc. Urcând 4 trepte suplimentare, ajungeți în al doilea dormitor, spațios, cu o baie deschisă, o cadă de modă veche și o altă toaletă. Podeaua este din tec solid.

Oriunde în acest apartament veți vedea elemente vechi, cum ar fi grinzi, șemineu (cu inserție și carcasă foarte mare) și pereți de piatră de moloz. ** Refăcut complet și gândit cu materiale de calitate **. Încălzirea este alegerea dvs., electrică sau cu șemineu, taxe de 150 € / lună (inclusiv apă) și impozitul pe proprietate de 1200 €. ** Suprafață 83 m² + 9 m² terasă.

Este posibil să separați acest loc în două apartamente.

Partea de siguranță, ușa clădirii cu cod digital, apoi ușa de siguranță din sticlă cu interfon, ușile blindate pentru apartament și un sistem de alarmă. Cameră pentru biciclete blocabilă, curte interioară, acoperiș nou. Produs rar de descoperit.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB