DE VÂNZARE Clădire, gaillard, Haute-Savoie, Franța, rue des rosiers

DE VÂNZARE - Cod. 38338

  • Tipologie: Clădire
  • Zona: 224 m²
  • Camere: 17
  • Podea: 150

Această casă mare, în stare foarte bună, este o afacere foarte rară. Acesta este situat în zona rezidențială liniștită Gaillard (partea Ambilly) și se vinde direct cu proprietarul (fără agenție). Nu îi lipsesc nici verdeață, nici soare. Spațiile curții și grădinilor sunt bine distribuite, ceea ce oferă impresia că sunteți în mediul rural, în mijlocul orașului. Această casă de caractere constă din 4 apartamente cu 2 intrări separate, o porție de 3 x T2 și o porție de 1 x T4 cu grădină orientată spre sud.
T4 de 100m2 (Legea Carrez) + 3x T2 reprezintă o suprafață totală locuibilă + de 224m2 (legea Carrez), pe 700m2 de teren turbat și sported, cu o curte gravitaționată (teren foarte bun de petanque).
Are două garaje; 1 dublu (29m2) și 1 singur (23m2). Există, de asemenea, o mică clădire (30m2 + cabanon), foarte utilă pentru depozitarea uneltelor, mașini de tuns iarba, grătar etc.
Se află la 2 minute de mers pe jos de stația Millet a viitoarei tramvaie de pe rue de Genève (programată pentru octombrie 2019). 2 minute cu bicicleta de la Greenway care merge la stația de apă albă (Geneva) și la 8 minute de mers pe jos de CEVA Ambilly. Doar 20 de minute cu mașina de Aeroportul din Geneva sau 50 de minute cu autobuzul sau cu tramvaiul. Este la 1 km de obiceiurile Moëllesulaz.
Investitor ideal = venituri din chirie 50'000 € / an + valoarea crescuta sau pentru un viitor proprietar intelept cu 1 apartament de locuit (T4 cu gradina) si 3 x T2 pentru inchiriere ...!
Posibilă și posibilitatea unei profesii liberale cu T4 în casă și T2 din RDC ușor de transformat în firmă sau institut (intrări separate pentru T4 și T2 = intimitate) cu locuri de parcare în curte la dispoziția clienților.
Această casă frumoasă este de asemenea dotată; o poartă electrică de comandă la distanță, un cod poștal, o ușă electrică de control la distanță pentru garajul dublu mare, 4 pivnițe (35 de metri pătrați în total).
Fațadă nouă (06/2018) cu izolație exterioară de 20 cm grosime, geam dublu la toate ferestrele cu jaluzele electrice.
*** Fișier complet la cerere, cu fotografii, clipuri video, plan cadastral, diagnostic ECD.
Preț: 997'000 € vânzător net
AGENȚIA ABSTAIN
* Vizitele sunt programabile după un studiu de fezabilitate financiară.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB