DE VÂNZARE Casă, Ondres, Landes, Franța, Villa 39, L'allée Des Dunes, 224 Chemin de la Montagne, 40440 Ondres, France

DE VÂNZARE - Cod. 31361

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 40 m²
  • Camere: 3
  • Podea: Ground

În sudul Franței, la doar 30 de minute de granița spaniolă se află această frumoasă casă familială, în afara satului ciudat Ondres. Casa este la 15 minute de mers cu mașina de la capitala surfului din Biarritz și de orașul agitat Bayonne, în inima Țării Bascilor. Satul popular de pescuit Hossegor se află la mai puțin de 10 minute de mers cu mașina.

Situat la doar cinci minute de mers pe jos de cele 8 km de plaje dintre Ondres și Tarnos, unde se pot bucura de toate activitățile nautice și în aer liber pe care zona le poate oferi. În cazul în care acest lucru nu este pentru gusturile dvs., vă puteți bucura, de asemenea, de călărie, de drumeții și de mers pe jos și ciclism trasee de-a lungul coastei în pădurea de pin.

Casa se află în complexul închis de la L'allée Des Dunes, care oferă trei piscine în aer liber, inclusiv o piscină pentru copii, terenuri de tenis și volei, tenis de masă, serviciu de concierge, zonă de spălătorie și un bar.

Casa în sine conține o cameră de zi mobilată spațioasă, cu canapea, TV, wifi, masă de cafea și zonă de luat masa pentru a găzdui șase persoane. Dormitorul principal cu pat dublu cu garderobă și spațiu suplimentar de depozitare, al doilea dormitor cu două paturi de o persoană, cu garderobă și spațiu de depozitare deasupra capului are și un pat dublu în camera de zi pentru oaspeți suplimentari.

Există o chicinetă cu funcționalitate ridicată, cu cuptor cu microunde, frigider cu congelator, cuptor cu microunde / grătar, mașină de spălat vase, prăjitor de pâine și filtru de cafea.
O baie cu cabină de duș și accesorii, chiuvetă și dulap de depozitare și WC separat.

Balcon orientat spre sud, complet mobilat, cu masă și scaune.

Toate mobilele vor fi incluse în vânzare.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB